Història

L'any 1945, Pere Auradell i Ribas va obrir un taller de reparacions de motos i bicicletes al carrer Ramón Folch on reconstruia motos de la Guerra Civil, ofici que havia après durant la guerra.

Cap a l'any 1946 va iniciar la distribució per Girona i provincia de les motocicletes Montesa, de la que era mecànic especialitzat número 8 de la fàbrica. Per aquesta botiga van passar la majoria de aficionats motoristes de tota la provincia, sent el punt de referència motoritzada de l'epoca.


També es van iniciar les primeres competicions de Girona.


Més tard es va viure el "Boom" de les motocicletes, siguent distribuidors de marques com: Ducati, Sanglas, Ducson ...


L'any 1969 coincidint amb l'inici de les motos de muntanya del que tambè vàren ser pioners a Girona, Pere Auradell i Ribas juntament amb el seu fill, Pere Auradell i Gamell, van traslladar el taller al carrer Pont de la Barca núm. 8 on es troba a l'actualitat, amb unes àmplies i diferenciades instal·lacions de vendes, recanvis, equipament i taller de reparacions per poder atendre millor la seva nombrosa clientela.


A l'any 1980 es va constituir Motos Auradell SA. Durant aquests darrers anys s'ha anat progressant amb les motocicletes de gran cilindrada on van ser capdevanters en vendre, reparar i preparar diferents marques d'importació com: Laverda, Norton, Benelli, Triumph, Ducati ... Identificant-se actualment com a concessionari oficial de la marca japonesa Honda des de la seva implantació a Espanya.


Aquesta empresa familiar sempre s'ha caracteritzat pel seu esperit dinàmic, innovador i esportista (lligat a competició, curses i títols, guanyant varis titols de campió d'Espanya, Catalunya i Girona en diferents especialitats), portant a Girona les últimes modalitats i tecnologíes de motocicletes, siguent el primer taller de la província equipat amb un banc de proves inercial per garantir els millors acabats i la seguretat amb les seves feines.


També hem de fer notar que s'han guanyat la confiança dels seus clients motoritzant vàries generacions inclosos diferents organismes oficials.


Avui en dia Motos Auradell SAU esta dirigida per Pere Auradell i Gamell succeïnt el seu pare i fundador, Pere Auradell i Ribas, galardonat amb la Medalla de Forjador de l'Història Esportiva de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i la Medalla d'Or de la Federació Catalana de Motociclisme.